TOP 3+1 Legkedvesebb karácsonyi reklámunk

A karácsonyi reklámok az év talán egyik legjobban várt részei. Szinte nem létezik olyan vállalat és márka, amely ne készítene az ünnepi időszakra egy reklámot. A legtöbb esetben szerencsére nem terméket akarnak nekünk eladni ezekkel, hanem sokkal inkább a márkához akarják kötni az embereket. Ebben a blogposztban csakis olyan reklámfilmeket fogunk nektek bemutatni, amelyek a személyes kedvenceink és fontos, szép üzenetet közvetítenek.

1. Erste Bank (2018):

Számunkra az első helyezett idén az Erste bank lett, aki egy nagyon megható reklámot készített erre az ünnepre. A videó témája a szeretet fontossága a barátaink iránt. Illetve az, hogy elfogadjuk egymást olyannak amilyen.

2.John Lewis (2013):

Nem telhet el úgy karácsony, hogy ne jönne ki John Lewis egy varázslatos karácsonyi reklámfilmmel. Számunkra a 2013-as évi videó tetszik a legjobban, amelynek üzenete, hogy ajándékozzunk mindenkinek karácsonyt, olyat amilyenben még nem volt része.

3. EDEKA (2015): 

Ez a varázslatos kis történet a család, az összetartozás és a hazatérés fontosságáról szól. Sokan hajlamosak elfelejteni mennyire fontos a család, így ez a reklám kitűnő emlékeztetőként is szolgál arról, hogy az életben mik a fontos dolgok.

+1 IKEA (2018):  

A válogatásunk utolsó és egyben ráadás tagja az IKEA. A reklámfilm az ünnepek során fellépő váratlan szituációkat célozza meg egy vicces "ikeás" módon. 

Reméljünk elnyerték az általunk összeválogatott karácsonyi reklámok a tetszéseteket! :) Osszátok meg Ti is velünk a legkedvesebb reklámjaitokat kommentben!

az ADVENTure csapata