Adventozz a legszebb vásárokban!

Hazánkból rengeteg buszos kirándulás indul a környező országok Adventi vásáraiba. Ezek az utak igen népszerűek, a helyek száma pedig korlátozott, ezért gyorsan elfogynak. Összeszedtük nektek a legjobb ajánlatokat az idénre, hogy időben lefoglalhassátok az utat!

Egyik örök kedvencünk: BÉCS

 kép: Pixabay

Többfajta nagyon kedvező árú bécsi kirándulás is fellelhető az interneten. Választhatunk, hogy a vásár előtt csokigyárba, Primarkba vagy éppen barlangba szeretnénk kirándulni. Ezek általában 1 napos utak, amelyek reggel a korai órákban indulnak és késő este érkeznek vissza. (Ár: 5.000 HUF – 10.000 HUF)

Itt foglalhatók kirándulások Bécsbe:

A következő mesés desztináció: PRÁGA

 kép: Pixabay

Az ide induló kirándulások 2 naposak. A buszút körülbelül 6-7 órás de 3 óránként tartanak megállót. Az idegenvezetést a belvárosban mindegyik kirándulás tartalmazza. Némelyik konstrukció a szállást is (Ár: 15.000 HUF – 38.000 HUF):

Látogassuk meg: ZAKOPANE városát

 

kép: Bónuszbrigád

Többfajta kirándulás közül választhatnak az ide látogatók. Vannak egynapos utak és szállással együtt többnaposak is. Az út hossza kb. 6-7 óra 3-4 időközönkénti pihenőkkel. A Magas-Tátra lábainál elhelyezkedő Adventi vásárhoz induló kirándulások itt foglalhatók (Ár: 10.000 HUF – 24.000 HUF):

 

Kirándulásunk vezethet: KASSA városába

 kép: Bónuszbrigád

Ezek az utak már a délelőtti órákban megérkeznek Kassára. Ott a belvárosban történő idegenvezetés után a szabadprogram keretében látogathatjuk meg a vásárt (Ár: 6.000 HUF – 9.000 HUF):

 

Irány: POZSONY

kép: Bónuszbrigád

Szlovákia fővárosába is indulnak káprázatos egynapos kirándulások Advent idején. A délelőtti érkezést követően az egész délután rendelkezésre áll a városnézésre és a vásározásra. Sőt olyan ajánlatot is találtunk Nektek, amely 1. nap Pozsonyba repít el következő nap pedig Bécsbe, így két gyönyörű várost és Adventi vásárt is felfedezhettek! (Ár: 6.000 HUF – 22.000 HUF)

 

Utazásunk célállomása lehet: HALLSTATT

kép: Bónuszbrigád

Az UNESCO listáján szereplő kisváros gyönyörű látványt nyújt Advent idején:

 

Ne felejtsetek előre foglalni, hiszen a kirándulásokra a helyek gyorsan betelnek!